Prostaathalfrond
2020

In het najaar van 2020 komen we op een zonnige dag samen voor onze ledenbijeenkomst. 

Het wordt een gezellige dag met toffe activiteiten. Details volgen.


Op donderdag 24 september 2020 om 19u30 in de Valkaart te 8020 Oostkamp staat er een voordracht over prostaatkanker bij jonge mannen op het programma. 

De urologen Dr. Christophe Ghysel en Dr. Pieter Uvin, zullen alle aspecten van deze ziekte toelichten. Waar staan we anno 2020 en is preventief onderzoek bij jongere mannen nuttig? Ook zal Dr. Bram De Laere spreken over de nieuwe gepersonaliseerde behandelingen en hoe dit praktisch in zijn werk gaat. We verwelkomen naast onze leden ook graag de familie van de leden. Broers, zussen, neven, nichten, zonen en dochters.


Donderdag 8 oktober 2020 om 14u in De Valkaart te 8020 Oostkamp

De vzw Think Blue Vlaanderen nodigt u uit naar de voordracht over incontinentie, bekkenbodemspieroefeningen en de zorgvoorzieningen voor mannen met incontinentie na een prostaatkankerbehandeling (incontinentiemateriaal, PLASPAS, incontinentieforfait, ...).

Uroloog te bepalen en Mevr. Ines Lootens en Anne Sanders van de thuiszorgwinkel Brugge-Knokke verzorgen de voordracht.


Op dinsdag 20 oktober 2020 om 14u in de Valkaart te 8020 Oostkamp staat er een voordracht over angst voor herval na kanker.

Dr. Pascale De Paepe, gesprekstherapeute, is de spreker van dienst.

Daarna volgt er voordracht van Mevr. Natasja Vermeulen (notarieel juriste) over schenkingen en erfenissen. Uitleg over de huidige wetgeving.


November = Movember

Tijdens de maand november zal Think Blue Vlaanderen weer alles op alles zetten om prostaatkanker onder de aandacht te brengen. We werken hiervoor terug nauw samen met andere partners.


Zaterdag 19 december 2020 om 10u tot 17u in de Valkaart te 8020 Oostkamp: LEDENDAG

Meer info volgt later. Noteer alvast de datum! Deelname is gratis dankzij onze sponsors!


Belangrijk!

Alle voordrachten zijn gratis. Na de voordrachten kunnen de aanwezigen tijdens de gratis koffiemomenten met elkaar van gedachten wisselen. Ook de partners van de patiƫnten kunnen apart samen komen tijdens de koffiemomenten.

De uitstappen zijn altijd tegen kostprijs.

Inschrijven of meer info op de nummers 050 45 31 52 of 050 59 95 90 of 0474 65 56 77 (secretaris Rony De Grande van vzw Think Blue Vlaanderen) of via mail naar: thinkbluevlaanderen@gmail.com

Bezoek zeker ook eens onze Facebookpagina! Klik op onderstaand logo.